aaaa

Dienstverlening

Financiële administratie

Boekhouding

Iedere ondernemer is verplicht een administratie te voeren en hiervan aangifte te doen bij de Belastingdienst. Naar aanleiding van deze administratie worden er aanslagen bepaald die vervolgens moeten worden voldaan. Een goede boekhouder is hier uw sleutel tot voordeel. Namelijk: Belasting ontduiken is strafbaar, maar ontwijken niet! In het kader van veel (starters)voordelen zoeken wij voor u de meest voordelige constructie uit en halen wij meer fiscaal voordeel uit uw onderneming.

Salarisadministratie

Salarisadministratie is precisiewerk. Voor iedere loonstrook geldt dat deze op tijd beschikbaar moet zijn, zonder fouten. Ons kantoor neemt alle zorg omtrent uw salarisadministratie uit handen. De kennis en ervaring van onze medewerkers gaat verder dan alleen het maken van loonstroken. Bij Bredero weet u van tevoren altijd waar je aan toe bent. Of u nu één, tien of tweehonderd medewerkers in dienst heeft, welke cao er ook van toepassing is en wat de dienstverband is: wij regelen de salarisadministratie voor u. Wij verzorgen de loonstroken en jaaropgaven voor uw medewerkers. Als er sprake is van een pensioen, zorgen wij dat de juiste gegevens bij het pensioenfonds terechtkomen.

Fiscaal advies

Belastingadvies

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Een dynamiek die in de toekomst niet zal veranderen. Onze belastingadviseurs houden voor u alle veranderingen en de impact daarvan nauwgezet bij. Ze nemen proactief de kansen met u door en brengen deze voor u overzichtelijk en begrijpelijk in beeld.

Samen met u bekijken onze belastingadviseurs bijvoorbeeld naar hoe u fiscaal vermogen opbouwt en welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming fiscaal optimaal te structureren. Zo weet u waar u aan toe bent en bespaart u waar mogelijk belasting.

Belastingadvies gaat onder andere over:

Startersadvies

Voor starters is het belangrijk om de wet- en regelgeving rondom het bedrijfsleven in het algemeen, maar uw branche in het bijzonder, goed te kennen. U kunt uw bedrijf binnen de wettelijke kaders ontplooien. Wij helpen u deze kaders uit te stippelen en een strategie te bedenken.

Incassobeheer service

Worden uw facturen niet netjes of tijdig voldaan? Bredero zorgt ervoor dat u over uw gelden kan beschikken. Ons kantoor neemt het aanmaningsproces van u over en spoort de klant aan te betalen.
Uitbesteden heeft dus als groot voordeel dat u niet meer hoeft om te kijken naar uw incassobeheer. Als u voor deze service kiest dan nemen wij dit van u over, waardoor u meer tijd heeft voor de andere onderdelen van ondernemen.

WOZ waarde

WOZ waarde weer fors verhoogd?

Elk jaar ontvangt u hem weer: de aanslag gemeentelijke belastingen. U treft op de aanslag de nieuwe vaak verhoogde WOZ-waarde aan. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerende zaak-, inkomsten-, erf-, waterschaps- en mogelijk ook vennootschapsbelasting.

Veel eigenaren beseffen niet dat in veel gevallen de WOZ-waarde door de gemeente te hoog vastgesteld wordt. Het komt te vaak voor dat er bijzondere omstandigheden zijn die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

Wat zijn uw voordelen?

Bredero is gespecialiseerd in het succesvol indienen van een WOZ bezwaarschriften en daarmee het omlaag brengen van de WOZ-waarde. Wij werken hiervoor samen met WOZ-Consultants. Wij hebben al voor velen van onze cliënten honderden euro’s per jaar kunnen besparen op de belasting. Voor eigenaren van grote en middelgrote bedrijven is het voordeel al vele malen opgelopen tot enkele (tien)duizenden euro’s per jaar.

No cure no pay!

Indien uw gemeente uw WOZ-waarde verlaagt op basis van het bezwaar van Bredero worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Deze vergoeding dekt de door ons gemaakte kosten. Alle bijkomende financiële voordelen in de inkomstenbelasting en overige WOZ gerelateerde belastingen zijn echter volledig voor u.

Moet ik ook betalen als het niet lukt de WOZ-waarde te verlagen?

Nee, indien de gemeente uw WOZ-waarde niet verlaagt, bent u ons niets verschuldigd en draagt Bredero de gemaakte kosten.

Benieuwd naar onze diensten?

Wij komen graag met u In gesprek

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.