Over Ons

Over ons

Bredero administratie & fiscaal advies

Onze filosofie

Bredero is een administratie- en fiscaal advieskantoor gevestigd in Zoetermeer. Wij richten ons specifiek op ondernemers in het MKB, startende ondernemers, samenwerkingsverbanden, particulieren en BV’s.
Bij de uitvoering van ons werk streven wij naar het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met onze cliënten. In onze advisering zullen wij altijd uw doel als ondernemer centraal stellen. Zo stemmen wij onze werkwijze geheel af op uw wensen. Bij Bredero zijn wij van mening dat een goede administratie geen geld kost, maar juist geld oplevert. Een goede boekhouding geeft inzicht in de prestaties van uw bedrijf en bevat aanwijzingen voor eventuele verbeteringen of (fiscale-)besparingen. Op basis van deze informatie kunt u goed geïnformeerde beslissingen nemen, rendementen verbeteren en/of uw bedrijfsvoering optimaliseren.
reza-rostampisheh--hcCm0kIaSg-unsplash.1
Benieuwd naar onze diensten?

Wij komen graag met u In gesprek

Bij Bredero Advies geloven wij dat een goede samenwerking de helft is van een optimale resultaat. Daarom komen wij graag in gesprek met u, om te kijken waar wij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neemt contact op met ons via deze knop!